Pleaca, ploaie!

Cat de fericita am fost in prima saptamana de vacanta. Soare, mult soare... am simtit si aerul curat al muntelui. La Gura Humorului cu telescaunul a fost nemaipomenit. Aproape de nori m-am simtit ca o pasare ce zboara sus si vede casutele mici. Dar acum..nu mai pleaca ploaia, parca nu mai e vacanta. Toti cei mari vorbesc despre asta, de ploaia care face rau. "Doamne Doamne ne bate ca suntem rai!" asa ne spune mamaie. Raducu ma face atenta"Ioana, sa asculti de mamaie!", parca el e prea cuminte. Nu cred ca Dumnezeu s-a suparat pe copii.
De aceea, eu te rog Doamne, fa cumva sa plece ploita.
Category: 0 comentarii

Ioana Frasinescu - Mileniul 3

E mileniul 3, poti sa faci ce vrei dar depinde la drum cu tine ce iei. Acorduri frumoase,versuri la fel, sper sa va placa melodia.

Ioana Frasinescu - Copilarie

Cat de frumoasa e copilaria! Jocuri, zambete,prietenii,caldura familiei,muzica picaturilor de ploaie, flori colorate, miracole, magie...o lume minunata. Multumesc Oana pentru frumoasa piesa despre copilarie.

Ioana la Festivalul "Tinere sperante" 2010, pe livebotosani min 01.20



In acea dimineata, mami doar m-a inscris si m-a lasat singurica.M-a rugat duios sa inteleg ca nu poate fi cu mine sa ma sustina si pana imi vine randul sigur va ajunge si matusa. Am ramas cu emotii dar mi-au trecut cat am urmarit copiii.M-am prezentat sigura pe mine si am cantat cat am putut de bine. Melodia"Adevarul" a fost antrenanta si le-am placut fiindca mi-au acordat premiul1. As fi vrut sa stiu de premiere sa pot fi acolo.

Ioana la Zilele orasului cu o melodie populara, pe livebotosani la pag.2, min.10.20


Am fost invitati la seara etno...si pentru asta m-am pregatit intens.Am repetat pasii de "gioc",am cantat in fata oglinzii- mandra, asa cum fac cantaretele de muzica populara. Imbracata cu costumul popular si cu doua codite impletite de mami am pornit.
Am incercat prima data sa cant muzica populara,dar cei din jur mi-au spus ca mi se potriveste. Ei...dar muzica usoara tot pe ea o indragesc mai mult.La acest spectacol am facut lumea sa danseze pe melodia mea saltareata. Chiar de nu eram obisnuita cu asta, am cantat cu accent moldovenesc si cred ca de asta am auzit aplauze multe la sfarsit.

Ioana pe livebotosani la spectacolul " Povestea Soarelui", min.02.13.30

Am fost numarul 31 in spectacol, dar nu m-am plictisit pana sa imi vina randul. Cel mai mult mi-au placut cei mici, care isi numarau pasii sau trageau cu ochiul la mami si la tati. Unii aveau cred ca patru ani,dar nu s-au lasat intimidati de ochii care ii priveau. Noi cei de la Cheia Sol le-am dat ocazia sa se odihneasca si ne-am interpretat melodiile cu mare bucurie. Cunoscuta melodie "Twist" pe care am cantat-o a fost foarte potrivita pentru aceasta seara. La sfarsit toti copiii care au participat au urcat pe scena si au dansat...pe zambet.

Ioana Frasinescu ,,Cel mai iubit copil''



Ioana Frasinescu '' Colindam iarna''



Ioana Frasinescu - 8 ani - Botosani "Nu pot sa fiu cuminte"



Ioana Frasinescu - 8 ani - Botosani "Un look mai indraznet"